Prvi sastanak WebUG

Korisnička grupa je namijenjena pojedincima, ljudima koji se bave razvojem web-stranica na bilo koji način, pa slobodno ovu obavijest proslijedite i svojim kolegama na poslu.

Varaždin i Split - alternativne lokacije

S obzirom na velik interes iz spomenutih gradova, odlučili smo ponuditi organizaciju zajedničkog prijenosa i sudjelovanja u sastanku iz Zagreba na lokacijama u Splitu i Varaždinu. Ukoliko ste iz tih gradova ili okolnih mjesta, molimo da se prijavite na adresi webug.eventbrite.com i odaberete svoj grad. Prijave za alternativne lokacije moguće su do petka u 15h, nakon čega ćemo vas obavijestiti ima li dovoljno prijavljenih i hoće li se prijenos na alternativnoj lokaciji održati.

Ideje, prijedlozi, aktivno sudjelovanje u radu grupe

Osnovna ideja grupe je otvorenost, pa bismo voljeli čuti vaše ideje, prijedloge, razmišljanja kao i potencijalne načine suradnje s grupom. Ukoliko imate ideju, želite pomoći, sudjelovati u radu grupe organizacijski ili kao predavač, predložiti temu ili oblik druženja - javite se na webug@webug.com.hr ili uživo na sastanku. Kao što i samo ime govori, ovo je korisnička grupa kojoj je cilj stvarati zajednicu i poticati međusobnu suradnju.

Također vas pozivamo da se prijavite na našu mailing listu na adresi www.webug.com.hr preko koje ćemo slati informacije o sastancima i ostalim događanjima (u prosjeku jednom do dva puta mjesečno).

 

Upišite komentar

Podaci