Fight Club 11: Do posljednjeg buta!

Nakon dvije godine, deset borbi, šest gradova i dvije države, vraćamo se u Zagreb na doista vrhunski Fight club za koji će se tražiti ulaznica više. CROWD s ponosom najavljuje prvi food fight - do posljednjeg buta. Pršut vs. šunka, bura vs. sjeverac, feta vs. šnita, jin vs. jang i svim ostalim vječnim egzistencijalnim pitanjima svjedočit ćemo 25.5.2012. u Zagrebu.

Borci za ovaj događaj su već odabrani, jedni su poslani na mesarski tečaj, drugi treniraju bacanje cjepanice u sušari pod pršute, a svi su redom vrlo predani ljubitelji svinjskog buta. Idućih dana svratite na naše stranice i račune na Facebooku i Twitteru i  saznajte tko će imati sreću boriti se za svoj veliki komad buta - pršut odnosno šunku.

fightclubb11

Kako se fighterima ne bi vjerovalo na riječ, svi posjetitelji Fight cluba pršut vs. šunka imat će jedinstvenu prigodu na svom nepcu isprobati argumente koje iznesu timovi. Na strani prušuta istrčat će prvoklasni modeli Mesne industrije Braća Pivac, dok će boje šunke braniti probrane delikatese Gavrilovića. Zahvaljujemo sponzorima, vrhunskim hrvatskim mesnim industrijama, koje će borce i posjetitelje Fighta počastiti svojim proizvodima i natjerati ih na ugradnju hidranta uz krevet.

Radi očekivano velikog interesa i ograničenog broja mjesta, za ovaj Fight obavezne su prijave putem CROWD sustava. Odaberite odmah stranu: pršut ili šunku i ponesite svoju šaku soli na borbu! Za loptice će se pobrinuti standardna CROWD ekipa, a za hranu i nagrade Gavrilović i Pivac.

The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club.

Osim u ovom slučaju. Za CROWD fight javite svima!

Fight Club 11: Do posljednjeg buta!

Upišite komentar

Podaci