Maja BigMamma Mačković

MBMM480x320VOJNIK:
Maja BigMamma Mačković

ROD VOJSKE:
Feta i žmul

VOJNO STRUČNA SPECIJALNOST:
Gastro blogerica, fotografkinja, twitterašica (@BigMammaMM), žena, majka, supruga.

OSOBNO NAORUŽANJE:
Plavuša s veeeelikim... objektivima. Ne izlazi na svjetlo dana bez maskare i objektiva. Bolje barata pršutom, nego reketom.

VOJNO REDARSTVENE AKCIJE:
Kreće se u skupinama i nosi zlatne crocsice. U javnosti. Ne srami se. Ne voli kompliciranje i sve probleme rješava po kratkom postupku, odmah. Voli život, na najjače, posebno ako je serviran sa čokoladom.

DODATNA OSPOSOBLJENOST:
Mlada, a već Dalmatinka. Odrasla u kuhinji oca gastro suca u Hvaru. Ponekad i sama zna skuhati, samo što svjedoci toga nisu nađeni. Niti fotografirani. Ljudsko tijelo joj je nepresušna inspiracija. U slobodno vrijeme rastavlja namještaj i šara po vratima. Poznata je i po kritiziranju modnog izričaja slučajnih prolaznika.

ODLIČJA:
Jedan od najvećih obiteljskih foruma u hrvatskoj. Gastrokolumna za časopis Mama i beba. Sudjelovala na par izložbi lokalnih klubova (sanja o autorskoj, samo nikako da 'uplati onaj listić'). Službeni fotograf najvećeg hrvatskog gastro takmičenja. Za sebe kaže da je dobar manager, iako nitko točno ne zna što zaista managira.

STOŽER: Bigmamma's Kitchen on Facebook, Zlatna školjka, Maja Mačković on Fotosofia

KRATKI SLUŽBENI BIO:
Rođena u Splitu kao vrlo mlada. Do 19. godine živjela u Hvaru. Nakon udaje seli u Zagreb, gdje živi, galami i okida i dan danas. Fotografija ju zanima oduvijek, a njome se aktivnije bavi od 2007. Područje interesa: aktovi i hrana. Kad odraste, nada se da će konačno shvatiti čime se želi baviti u životu. Do tada živi svaki dan kao da joj je posljednji i uživa u svakoj sekundi.

Komentari

1 komentar(a) na temu “Maja BigMamma Mačković”
  1. Gravatar of Željka Kopjar
    Željka Kopjar kaže:

    Čitam gospođo vaše pismo koje kruži hrvatskim mail adresama pod naslovom "Beskrajno me sram". Vidim da vas nije bilo sram kad ste rekli ravnatelju : neki od nas imaju veze u politici, a neki su poduzetnici. Zbog te vaše rečenice i jesmo tamo gdje jesmo i fali nam tih miliona od kojih ih su ih preko 100 maznula samo 2 vaša sugrađana.

Upišite komentar

Podaci