EU projekti: realnost vs iluzija

Tko vidi u EU fondovima spas a tko ni za EU nije dao glas možete otkriti novom izdanju Fight Club-a gdje će naši fighteri ukrstiti svoje argumente.

Ulaz na događanje je besplatan a sudionike uzbudljive debate očekuju i nagrade!

Progovoriti ćemo o stvarnom stanju i zabludama koje susrećemo vezano uz  EU projekte i mogućnosti dobivanja sredstava. Otvorit ćemo najznačajnija pitanja na tu temu s ciljem educiranja javnosti uz zabavan karakter događanja i mogućnost interakcije publike u samoj diskusiji.

Okupili smo relevantne predstavnike za PRO i KONTRA stranu  koji će doprinijeti kvalitetnoj i uzbudljivoj raspravi:

Fighteri na pro strani

  • Mislav Balković, Algebra
  • Ivana Didak, Agencija za mobilnost i programe EU
  • Frane Šesnić, Razvojna agencija grada  Zagreb

Fighteri na kontra strani

  • Marjan Bošnjak, Jedino Hrvatska
  • Ante Lauc, Akcija za bolju Hrvatsku
  • Ivan Pernar, Savez za promjene

Za 'fair play borbu' pobrinut će se naš iskusni moderator Daniel Bilić, a publika će putem megafona postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u raspravi simboličnim bacanjem Fight Club antistress loptica.

Dobre i loše strane EU fondova, specifična znanja potrebna za kvalitetnu izradu i provedbu projekta, količina vremena koju oduzima priprema dokumentacije samo su neke od tema koje ćemo dotaknuti na Fight Club-u. Ne zaboravite pripremiti svoje mobitele i # (hashtagove) jer ćete putem komentara na Twitter wallu imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurala Visoko učilište Algebra, sponzor 14. Fight Cluba!

EU projekti: realnost vs iluzija