Peti Fight Club uspješno zaključen rafalnom paljbom

Splitska publika na Carnetovoj korisničkoj konferenciji je zadovoljstvo novim saznanjima o suprotstavljim tehnologijama uz dobru zabavu, začinila i do sad najžešćom paljbom loptica po sudionicima.

Ivan Guštin i Milan Rajačić branili su Linux tezom da je napredniji, dok su Domagoj Pavlešić i Ilija Brajković iz suprotnog tabora tvrdili da je Microsoft Windows podređeniji masovnoj upotrebi. Kako je rasprava u nekim trenucima imala tendenciju prerastanja u pravu bitku, moderator Pedja Bajović često je posezao za bijelom zastavom kako i sam ne bi završio pod kanonadom antistres loptica, zaštitnog znaka svih dosadašnjih Fight Club događanja.

uninstalvistababy

Fight Club je domaći proizvod koji je razvila Hrvatska udruga web developera - CROWD u nastojanju da na zanimljiv i zabavan način otvori rasprave o temama koje trenutno nisu u fokusu javnosti, a u nekim nišama pobuđuju velike rasprave.

Iako peti Fight Club uspješno zaključuje 2010. godinu, CROWD može samo zadovoljno ustvrditi da sasvim sigurno nije posljednji i da će 2011. donijeti još brojna suprotstavljanja.

Upišite komentar

Podaci