Croatian web developers
070411TwitterFacebook

Fight Club 6: šefovi u IT industriji - žene protiv muškaraca

Fight Club 6: šefovi u IT industriji - žene protiv muškaraca

Sukob šefica i šefova održan je u Rovinju, u sklopu WinDays Business konferencije, 07. travnja 2011. Iako je omjer snaga, na prvi pogled, davao prednost i prevagu jednoj od sukobljenih strana, okršaj je završio drugačije od onoga što bi se na prvi pogled moglo zaključiti.

Saznajte više!

050411TwitterFacebook

Renée Saboti Slovenc

Renée Saboti Slovenc

Razvojem tržišta i prerastanjem COMBISa izvan okvira male IT tvrtke ukazala se nužnost uvođenja marketinškog koncepta poslovanja. Tako je Renee, s ciljem boljeg pozicioniranja tvrtke na tržištu, krajem 90-tih, započela s uvođenjem modernih marketinških procesa i alata. Isto tako, kao logičan slijed, sredinom 2000.-tih u tvrtku, vrlo uspješno, uvodi filozofiju integriranih marketinških komunikacija, koju Uprava pozicionira visoko u upravljačku strukturu, kao strateški vrlo važno područje.

Saznajte više!

050411TwitterFacebook

Sanja Đekić

Sanja Đekić

Sanja Đekić, rođena u Puli maketinškim aktivnostima bavi se od 2000 godine pri Turističkoj zajednici Istarske županije. Pravu ljubav, online oglašavanje upoznaje 2005. godine i odtad su nerazdvojni. Mreže i performance marketing su joj specijalnost. Trenirala je 5 godina pri Adlinku i odnedavno gradi i vodi online tim Publicis grupe Hrvatska.

Saznajte više!

050411TwitterFacebook

Hrvoje Bujas

Hrvoje Bujas

dipl.oecc. poduzetnik, 37 godina, iz Šibenika sa stalnim prebivalištem u Zagrebu, suvlasnik i član Uprave tvrtke Pravi Klik d.o.o., vlasnik GoHome tražilice nekretnina / www.gohome.eu / koja trenutno posluje u 7 zemalja ( Hrvatska, Slovenija, Srbija, Italija, Bosna i Hercegovina, Republika Češka i Slovačka ) sa daljnim planovima širenja u CEE regiji.

Saznajte više!

Twitter Facebook Delicious Flickr Linked In YouTube RSS